Otos Productions is gestart door twee creative experts.

Timo Jansen en Marijn Ten Brinke

Wie zijn wij?

Timo Jansen (Muzikant, Songwriter, Producer) en Marijn ten Brinke (Animator, Visual director, Video editor) zijn al sinds jongs af aan goede vrienden, en hebben altijd al een gedeelde passie voor creatief ontwerp gehad.

 

Als kind was Marijn al geïnspireerd om zijn verhalen en ideeën tot leven te brengen. Na het afronden van zijn middelbare school kreeg hij eindelijk de kans om dit te realiseren; hij studeerde Animatie en Visueel Ontwerp aan het Noorderpoort College in Groningen, NL.

 

Timo was minder gericht op het visuele, vertelde liever een verhaal door middel van muziek. Op vierjarige leeftijd begon hij met pianolessen, toen hij zes was met basgitaar, en vele andere instrumenten volgden in de jaren daarop. Timo's liefde voor muziek en audio brachten hem naar het Verenigd Koninkrijk, waar hij Music Performance studeerde aan de Academy of Contemporary Music in Guildford.

Toen zij halverwege 2017 hun opleidingen hadden afgerond, realiseerden zij zich dat ze hun creatieve krachten konden bundelen, en hebben vervolgens Otos Productions het leven in geblazen.

Wat wij te bieden hebben

Wij bieden zowel het ontwerp als de productie van korte (<5 minuten) bedrijfsfilms. Onze video's kunnen op maat gemaakt worden om het best bij uw bedrijf aan te sluiten. Wij bieden compleet geanimeerde video's, video's die op locatie gefilmd zijn of een combinatie van de twee, afhankelijk van de voorkeuren van onze cliënt.

Dus of u een promotiefilm nodig heeft om de media presence van uw bedrijf te vergroten, of dat u een instructievideo nodig heeft, die uitlegt hoe een product gehanteerd moet worden, of dat u een geanimeerde video vereist om bezoekers van uw website te helpen met navigeren, of dat u een intro wilt voor uw professionele youtube kanaal, wij maken het op maat voor uw bedrijf.

Naast video's bieden wij ook audio zonder video aan, bijvoorbeeld; achtergrondmuziek voor een videopresentatie, wachtmuziek, of voice overs bij al bestaande video's.

 

Simpel gezegd, u laat ons weten wat uw bedrijf nodig heeft, en wij doen de rest.

Aan de slag

Voor ons om een product te creëren wat het best bij uw bedrijf aansluit, is het het beste om ons te benaderen voor een afspraak. Tijdens het eerste gesprek stellen we samen het doel en de functie vast van de video die gemaakt gaat worden, en bedenken we welke doelgroep bereikt moet worden. Verder zullen ideeën bespreken en bekijken we welke video-opties mogelijk zijn, en wat het best bij uw bedrijf past.

U hoeft ons alleen een email te sturen via ons contactformulier of ons email adres otosproductions@gmail.com, om een afspraak te plannen.

Als u al deels weet hoe u het eindproduct er uit wil laten zien, dan is dat fantastisch! Zo niet? Absoluut geen probleem, we zitten graag met u om de tafel om samen te brainstormen!

Mocht u nog andere vragen hebben, stuur ons dan gerust een email naar otosproductions@gmail.com, of benader ons via het contactformulier, en wij zullen u zo spoedig mogelijk verder helpen.

 

*Otos Productions will not charge you for any phone calls or Skype meetings. However, if your phone company charges you for calling abroad, calling outside of your contract or any other additional costs, we will not be responsible for this. Normal Skype call and phone call conditions apply.